Underbart…(Blogga varje dag 208)

att upptäcka att det alls inte är en förfärlig upplevelse mannen drar in en i utan i stället en sinnenas fest…särskilt efter att man hört dessa;

https://youtube.googleapis.com/v/TLjakFH3938&source=uds

Underbart när man inser att all den där skräcken bara fanns i huvudet någonstans utan verklighets förankring på något vis.
Underbart när man kommer iväg på en söndags- upptäckt trots att det är regn istället för solsken som står på dagordningen och att det redan droppar från himlen på morgon rundan. 
Underbart när stora sonen som är helt mot-allt-bara-i princip-liksom blir helt tagen och känner igen saker han gör och gillar. Som t e x att allt är i svar och vit. Han berättar för mig hur svårt han har för att få rätt med färger. 
Underbart när man kommer sent från utställningen och mannen just upptäckt att gamla favoritrestaurangen inte bara uppmanar till att ha hundar med utan även erbjuder glutenfri mat. 
Underbart att ha lite stunder att fundera på hur man ska börja sin historia; om de där fyra tjejerna som åkte på tågluff…fast det får bli i morgon…
Underbart med sådana helger.

En reaktion på ”Underbart…(Blogga varje dag 208)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s