😂

Vi bara mÄste skratta mera. Det har jag sagt tusen gÄnger. Tusen gÄnger har jag fÄtt Àta upp det. För att nÄgon dör, blir kuggad, blir sjuk eller fÄ spunk. Alla Àr de bra anledningar att hÀnga lÀpp. TonÄrskriser ocksÄ. NÀ, vÀnta nu! Det Àr ju just dÀr gapflabbet behövs allra mest.

NÀr dörren öppnas strax efter att ha slagit i sÄ hÄrt att rutorna skallrade och dr. Jekyll kommer ut, hukar jag mig under serveringsfönstret och gÄr ner i krypskyttssquat. NÀr den vandrande bomben gÄr mot vasken för att fylla kaffekannan med vatten lÄtsas jag, smÄvisslande att det regnar, med ansiktet mot kylen och ryggen mot vetintevemidennastund. DÄ hör jag ett kvÀvt skratt. VÀnder mig blixtsnabbt om och duttar en puss pÄ hans kind innan han drar in alla rörliga kroppsdelar i skalet igen. Visserligen bara smÄtt leende, men ÀndÄ.

NÄja, det blev kanske inte vÀrldens mest hejdundrande och befriande skratt.

Men kul var det en liten stund. Och jag tror att han förstod.
Man behöver ibland inga ord alls.

En reaktion pĂ„ ”😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s