En vecka går

Hur får jag tiden att gå?

Ja, det kan man verkligen fråga sig då jag varken är redo att gå ut med hunden eller gå och handla mat. Där är större delen av mina aktiviteter bortplockade.

Inte för att jag orkar riktigt så mycket men tänker ändå att lite smågrejer varje dag är det bra om jag gör. Det är ju livsfarligt att bara ligga/sitta bort tiden på soffa eller säng. Då kommer de elaka tankarna och tar mig.

Lite har tiden denna vecka gått åt till två sjukhusbesök. För såromplåstring. Igår tog de stygnen och sa att jag fick duscha. Jag väntade ändå till idag för såren läckte ju lite fortfarande och kladdade ner två t-shirtar för mig.

Så mycket mer människa jag kände mig under det skvalande varma vattnet. Ville knappt gå därifrån.

Så varje dag har någon liten uppgift till mig själv. Idag fick jag (fick lov av mig själv) dessutom byta lakan i sängen. Underbart! Ser såå fram emot att krypa ner nyduschad i ren pyjamas i en nybäddad säng. Mmmm!

Mesta tiden lever jag på soffan nu i veckan då äldste sonen går en kurs online och prompt måste använda Mac-en som står i mitt rum.

Därför läser jag mycket, spelar spel och lyssnar på musik. Sover lite ibland. Och när det är soligt sitter jag en stund efter lunch i min underbara trädgård.

På kvällen går det sämre med ätandet. Det slutar nästan alltid med att hunden får det. Han är väldigt nöjd. Jag väldigt frustrerad. Nåja, det ska väl bli bättre.

Efter maten plöjer jag Harry Potter filmer. Fattar inte att jag aldrig sett dem innan. Jag gillar ju sagor och magi. Eller egentligen vet jag ju att fjärrkontrollen var någon annans innan så då kan det bli så.

Ja, så får jag min tid att gå i väntan på svar.

Han som inte förstår varför jag inte hänger med på promenader gillar också att ligga i gräset och fyllas med solsken.

2 reaktioner på ”En vecka går

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s