Min syster

Kom äntligen iväg till ”Accademia Yoga” idag. Det kändes som en hel evighet. Kommer jag någonsin att lyckas gå upp i huvudstående utan min ”maestro´s” hjälp???

Vi gjorde spindeln idag…den får mig att tänka på min syster. Det har gått 10 år sedan hon dog, men det finns saker som bara hon är förknippad med och som väcker minnen i mig. Hon kunde minsann det där med spindeln utan att ha gått någon som helst kurs. Hon var den mest elastiska i vår familj. Inte som jag som darrar bara av tanken att släppa loss fötterna från golvet.
Min syster gick omkring som spindeln. Hon jagade mig och min bror som spindeln…
Stod på huvudet och åt godis samtidigt…tänka sig att hon kunde avundas mig…varför?
Ibland kan jag höra en sång som får mig att tänka på henne. En speciellt: ”Teardrop”. Jag vet inte varför, det var inget hon lyssnade på vad jag vet, men jag tänker på henne och ofta gråter jag. Dvs när jag är ensam.
Undrar om hon vet det?

En reaktion på ”Min syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s