Sluta fred med fienden…eller…

eller kanske är det ingen fiende. Bara ett av mina mentalspöken.
Vi ville ju bara olika saker. Hon ville glänsa i sitt jobb. Jag min sons väl. Ändå surar jag som en gammal elefant. Kan liksom inte släppa det där arroganta…hennes arrogans…
Inte är jag då mycket bättre….eller…om jag inte kan bara låta vara…

Kompisen som kommer med förslaget är bästa ”skratt- & promenad kompisen”. Why not, fråga om jag jag kan få erbjuda mina tjänster på fiendens nyöppnade fritids…en oas i Italiens barnomsorgs-öken…mina tjänster som yoga fröken för barn…

Ska tänka på saken. Sura lite färdigt först. Vända och vrida på det hela tills jag kommit fram till något. Under tiden ska jag gå på uppvisning i morgon eftermiddag. Min yoga lärares småpluttars uppvisning.
Njuta lite. Få mera inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s