Saker man kan göra i en mellanlandning i semestern (blogga varje dag 113)

 1.  Göra yoga tidigt på morgonen då mannen tar med sig hunden för rastningen. Fast han kommer hem alldeles för tidigt och det sätter spår i en gammal yogamatta jag fått med en yogatidningen en gång för tusen år sedan och som jag grävt fram i ren förtvivlan.
 2.  Avfrosta frysen. Därav få en stor pöl i köket som hunden trampar runt i med sina svarta tassar( samma tassar som var så rena och fina vid havet!).
 3.  Städa så att hundhåren yr i desperat fart medan hunden skäller så att fönstret skakar på balkongen dit jag förvisat honom för att spara mina öron och dammsugarslangens bevarande.
 4.  Byta lakan i samtliga sängar (fyra för att vara exakt) och köra en diskmaskin medan mannen laddar tvättmaskinen med lakan.
 5.  Ge instruktioner till barnen som suckande lägger undan mobiler, vilka jag faktiskt började tro var fastklistrade på dem, för att hjälpa mig damma deras rum.
 6. I väntan på att ett golv ska torka instagramma lite grann för att upptäcka att sonen också är där inne och pillar och gillar alla mina bilder. Tydligen tog han mobilen med till sin farfar…
 7. Hoppa lika raskt av ”she’s got legs” utmaningen som jag hoppade på den då dagens asana får mig att se ut mera som en karikatyr av mr. Bean…fast kraschad…än en elefantsnabel. 
 8. Plocka undan alla cyklopögon, poolglasögon, klippskor och andra attiraljer som i princip bara används på Elba och upptäcka att man har ett helt extra hörn i barnens rum.
 9. Äta stark pasta på tu man hand med mannen hemma vid vårt eget bord utan någon som gnäller alls. Barnen äter hos farfar och hunden sover mätt och nöjd under bordet. Han gillar inte ens lukten av stark pasta.
 10. Höra mannen säga att ”nu kan du hänga tvätt” någonstans utanför bloggdimman efter att han plockat in kläderna som hängde där ute på balkongen.
 11. Tänka att det är tur att vi tänkt åka på något kul i morgon med…även om det kanske ”bara” blir hundstranden…för att det där med vardag…det är lite hårt att landa i än

En reaktion på ”Saker man kan göra i en mellanlandning i semestern (blogga varje dag 113)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s