Ghostad

känner jag mig.

Det är liksom att vissa människor undviker mig.

Får det bekräftat en kväll i slutet på april.

Det som jag trodde bara vara en trötthet/upptagenmedannat-het i den virtuella världen står klar när jag känner mig som luft där andra blir hälsade åtminstone med en blick. Tur att andra bekräftar att jag finns.

Jag känner mig ännu gnälligare av att jag inte lyckas kommentera på några av bloggarna jag följer. Tänker först att något är fel på mina inställningar. Chattar med en idiotisk bot som säger att jag måste vara inloggad. Klart som korvspad att jag är inloggad!!! Vem tar du mig för? Bajsrobot!

Sen tänker jag att det kanske är bloggarena som pillar bort mina kletiga kommentarer. Vill inte ha sån skit från mig.

Och så regnet. Hela dagen regnet idag. Kanske har de där vännerna rätt. Jag kanske inte kan bo i ett land som Sverige där det regnar mesta delen av tiden.

Det kanske rentav är rätt åt mig att jag sitter fast i ett soligt land som snart ska förvandlas till brinnande helvetet. Gnällig som jag är.

Sover en stund och sen ser jag att någon av mina kommentarer har kommit upp. Fastnade förmodligen i nån granskning. Eller så är jag halvblind också.

Ja ja, då finns jag väl i alla fall.

Lika bra att planera kvällsmaten då.

Om man lever måste man ju äta.

11 reaktioner på ”Ghostad

  1. Hannas krypin

    Visst är det jobbigt när man känner att folk undviker en. Ibland kan det ju vara hjärnspöken men inte alltid. Om du kommenterar hos mig så är jag alltid extremt seg med att svara och godkänna. Fast den senaste tiden har jag lyckats stänga av kommentarsfältet också….

    http://hannaskrypin.se

    Gillad av 1 person

  2. Åh det är så många gånger jag tänkt kommentera hos dig men liksom inte hittat orden. Men ser dig och allt du kämpar med, det är så svårt att utvärdera ett liv men alla beslut har ju varit rätt när du tog dem och någon mening finns det i det också.

    Sen har jag tänkt att det är något skumt med ditt konto också, för det kommer en ny uppdatering om att du prenumerar på min blogg nästan varje dag. Så skyll på tekniken också!

    Gillad av 1 person

      1. Vad sjukt, jag hittade 11 kommentarer från dig i skräpposten… Hoppas programmet fattar något nu när jag godkänt dem. Och tack för alla kloka och fina ord du skrivit till mig!!!!!

        Gillad av 1 person

Lämna en kommentar