Måndag

I dag hade vi en tjej som ledde oss på yoga-lektionen. Vi har haft henne förr. Hon är mycket duktig…det är inte så att min vanliga lärare är dålig…nej, men det är annorlunda med tjejer…mera kvinnligt kanske…hon förklarar bättre och mer detaljerat…

Kanske att Giorgio är trött på alla förklaringar. Han är ju trots allt över 80 år. Eller kanske glömmer han bort? De äldre yogisarna säger i alla fall att han en gång i tiden var mera noggrann.

Hur som helst känner jag att jag är mer med när tjejen leder oss. Tankarna svävar mindre omkring. Hon får mig att koncentrera sig på det jag ska…det jag gör…

Men jag klarade iallafall inte av Shirshasana idag heller…huvudet kändes full och jag halkade med fötterna på mattan hela tiden.

MEN JAG SKA FIXA DET!!!

2 reaktioner på ”Måndag

  1. Svarar här hos dej, på din fråga hos mej 🙂
    För att få in bilder etc. i sidtexten, så går jag in på ”Layout” (via ”Instrumentpanelen”) och väljer ”Sidelement”, där kan jag sätta till/ta bort Gadgets. Till mina böcker&dvd-tips använder jag ”Bild”!
    Lycka till 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s