day 05 – a song that reminds you of someone

Denna får mig att tänka på min syster.
Ja, så gråter jag igen då!

Naturligtvis är det Dan Hylander som framför sången. Han är en av mina favorit poet/musiker.
Och så sjunger han på Skånska!

Jag är faktiskt ledsen idag…min stora pojkes nuvarande matte lärare  lämnar klassen. Hon var den sjunde matte läraren på fyra år…låt gå för att min pojke avskydde henne…men i alla fall…det räcker liksom inte med att klassen haft total kaos i två år med italiensk läraren…
Ska det aldrig ta slut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s