Hurra hurra hurra hurra!!!

Den här lille/store mannen fyller sju år idag. Festat har han egentligen redan gjort med kompisarna. Mac Donald’s var det som gällde i år. Till min stora förfäran. Inget som går att rubba på. Konsumtions palatset  ses som en hägring, ett mål för en blivande sjuåring. Man bara måste ha en fest där. Storebror hade ju det. Så mamma sväljer sina tankar om jordens misshandel. Glömmer bort en stund diskussionerna hon fört med italienska Mac om varför i herrans namn det inte finns en Mac Bean som det gör i resten av världen…om man nu måste uppsöka detta ondskans tempel.
Men pojken var överlycklig. Plast lasersvärdet alla fick som present blev mycket uppskattat. Även de två ”sedvanliga” lekarna som lektanten alltid gör med dem blev bra.
Min pojke som redan är sju. För en liten stund sedan föddes han. Två veckor för tidigt. Precis som storebror. Vattnet gick vid sista gynekolog besöket. Vi blötade ner fina fåtöljen och mattan, pojken och jag. Men det blev ingen naturlig födsel denna gång heller. Förstod inte varför. Mannen ville inte att jag skulle fråga. Här är det så. Inget man diskuterar.
En lagom tjock bebis som åt och sov. Precis som det ska vara. Sömnlösa nätterna kom senare. Men det är en annan historia.
Idag blir han alltså sju.
Gärna hjälper han till i köket.

Knep & knåp gillar han.

Han är nästan alltid glad.
Ganska skränig.
En typisk sjuåring som har svårt att sitta still.
I kväll firar vi med farmor och farfar.

Sen kryper han till kojs med sina favorit mysdjur.

2 reaktioner på ”Hurra hurra hurra hurra!!!

  1. Åh vilken fin kille du har! Grattis till honom och till dig – er. Och jag tror inte att McD är ondskans palats 🙂 Men kanske inte favoritstället diret. Må så gott!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s