Caisse, Aloe Vera eller Spirulina???

Känner ett behov av att rena mig. Funderar på en kur med något som kan hjälpa min kropp att spola ut all skit som de kommer att fylla mig igen med på lördag. 
Tankarna snurrar kring tre olika tillskott. Kollar på internet. Blir snurrigare och snurrigare. 
Letar efter spirulina i hälsokost affärer. Det finns bara tablett väg. Jag som tänkte mig det i hälsodrinkar…
Aloe vera har jag testat tidigare…fast det gjorde inget stort intryck på mig… 
Caisse hjälpte mig med att få upp mina blodvärden under cellgiftsbehandlingen.
Det lutar mot den.
Men  vilken är bäst? För mig? Spirulina undersökningen tar mig in på Klamath som sägs vara bättre…och ja, så där fortsätter jag.
När jag håller på att bli som galnast och går och tänker tankar om att strunta i allt vad kosttillskott heter och bara köra det jag gillar går jag rakt på bästa yogaläraren. Hon som jag inte träffat sen i somras. Hon som höll i barn-yoga kursen jag gick. Det första hon säger när jag berättar om min ”återuppbyggnad” är att jag bör dricka Caisse. 
Mmmm…ja…ska beställa.
Under tiden renar jag mig med lite dark metal. Ja, även för det känner jag behov ibland.

2 reaktioner på ”Caisse, Aloe Vera eller Spirulina???

  1. Jag har funderat på en minidetox (äta lite nyttigare och dricka gröna drinkar..). En sak som fungerat för mig är Vetegräs eller Korngräs. Det finns i mald form som man kan blanda i drinkar. Kommer ihåg att jag först fick lite sämre hy innan det blev bättre. Tecken på att det är utrensning. Jag tyckte mest om korngräs har jag för mig men inte helt säker. Du kan läsa på nätet, det är inte jättedyrt heller. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s