Ny vecka

Nya tag, tänker jag så djupt nertryckt i madrassen att jag inte vet hur jag ska ta mig upp. Vet ju att jag måste det. Upp. Mannen har hög feber och det är liksom inte läge att han ger sig ut på hundbravader. Vet att startskottet gått. Värmepannan går igång klockan sex och det susar redan ordentligt i elementen.

Ja ja ja, denna veckan blir lite friare. Mindre pengar givetvis också, men friare. Om man talar avlönat jobb alltså. Annars står det en hel del på dagordningen. Idag borde jag åka till gymnasiet vi skrivit in yngsta sonen. Fråga om det hjälper om jag står på huvudet då det måste produceras dokument som styrker hans tillträde till skolan. För många har sökt in. Precis detta behövde jag också. Han vill redan inte gå till skolan alls och då är det ju bara läge att han inte får komma in på roliga ”göra videospel”- skolan. För det vill tydligen plugghästarna också. Han har inte betygen som krävs. Dem har han strulat bort. Han är inte handikappad…i alla fall kan jag inte få något intyg på att tidig ingång i tonårskris. Han har inga extra diplom i språk eller matematik eller olympiader bakom sig…fattas bara att han pluggar extra när han inte gör det han ska (skrattar högt här!)

Så att detta ska jag roa mig på morgonen.

Inte festa loss i parken som vissa andra gjort.

(sa jag att jag tycker att Rom ibland är världens äckligaste stad???)

 

IMG_20180219_065815.jpg

3 reaktioner på ”Ny vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s