Måndagstankar

Det blir ingen motionscykel idag. Förkyld och seg och nacken behöver annat.

Ute regnar det. Otroligt efter dagar med strålande sol och kindnypande kyla.

Måste släppa. Lossa på trycket. Det är jag som mår dåligt annars. Jag får helt enkelt lita på att helgens diskussioner, tjatande, skrikande, förklaringar och semikramar tar någonstans.

Jag ska rota igen efter mitt ”det ordnar sig” -tänk långt där nere i djupaste, rörigaste livsväskan.

När jag ändå är där nere kan jag lika bra dra upp humorn som jag vet ska finnas där i gojset med.

Bara njuta av minnet från efter lunchen i trädgården med vovven i solen från igår.

Koncentrera mig på att;

  1. Boka flyget till en jobbresa.

2. Detalj planera veckans lektioner.

3. Bli bra i nacken.

Sen ska tänka att lite kul är det iallafall, trots min sura sarkasm när jag svarar på hans meddelande, att stora sonen traskar till skolan fullständigt övertygad om att han har ryggsäcken med böckerna i på ryggen. Sen tror han att han tappat den (lol!), men blir lugn när jag säger att den ligger slängd på golvet i hans rum som vanligt…fast hans huvud syns inte till.  Lite kul är det allt så där en måndagmorgon.

 

IMG_20180211_140745.jpg

wp-1518367698622..jpg

En reaktion på ”Måndagstankar

  1. Ja det finns inga andra ord än att kämpa på. Tappa inte hoppet och lita på dina söner fast de ljuger iband för om inte du litar på dem, bryr dig om deras dumheter mm vem ska då göra det. Ditt kämpande håller dem vid liv.
    Och vad härligt med grönt gräs oh vad jag blir avundsjuk. Här är det bara vitt av snö.
    Kram till er alla.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s