Skratta på

Jag jobbar ju, som sagt, inte så många timmar per vecka. Betalt vill säga. Det är mycket runt de där timmarna som dock tar tid men även är mycket skoj. Planering. Träffar.

Den sociala biten är otroligt viktig.

Igårkväll hade vi i arbetsteamet som uppgift att serva rådet på mitt ena jobb med mat. Jag hade skjutit undan det i tanken, för just matlagning är inte min bästa sida. Tycker det tar tid och är ivägen bara för sådant som är kul. Men vi var flera och delade upp uppgifterna och allt blev bäst.

Våra respektive var med och kvällen blev både bra och rolig.

Runt matbordet försökte jag, som ju tror på skratt, att skämta med en människa som jag inte känner och därför inte var beredd på att hen inte skulle varken ta emot eller tycka att mitt roliga inhopp var just så kul som både jag och min chef tyckte.

Vi talade sen en stund om det. Han berättade om en vän som vid en avskedsfest sagt hur ledsen hon blivit för alla hans skämt under åren. Sen sa min chef att han undrade om jag blev ledsen häromdagen för en skojig sak han sagt till mig. ”Vad sa du då?”, sa jag. ”Det minns jag inte!”, sa han .

😂 😂 😂

Vi kom i allafall fram till att man ju inte vet hur människor tar det. Fast egentligen är det inte vi skämtare som har ansvar för det…eller?

Nåja, vi hade en bra afton med musikern som gjort ett medley på klassiska nokiamelodin.

Det är humor det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s