Skällande pojke

Min son skäller idag. Han vill inte äta frukosten och han bara klagar på ont i huvudet och flingor med konstig smak.

När jag smugit mig in i lilla badrummet, för att tvätta en luna-pad, sliter han upp skjutdörren och börjar skälla igen. Jag hinner inte registra vad han skäller om men jag blir uppriktigt rädd…hade bara inte väntat mig inkursionen. På skoj trycker jag mig upp mot väggen och ber om nåd. Det hela slutar i skratt och sen ber jag honom göra en teckning till min blog vilket han blir mycket glad för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s