God Jul!

Känner att jag börjar att ha saker och ting under kontroll igen. Jag har åtminstone börjat laga maten…vi ska vara hos oss tillsammans med mina svärföräldrar och en svensk kompis, med man och son, som inte heller åkt till Sverige i jul i år.

Jag lagar den vegetariska maten och hon tar med en skinka hon gjort i ordning.
Vi pratade för en stund sen. Kom fram till att det faktiskt viktiga är att vara tillsammans och inte att alla maträtterna vi tänkt oss kommer på bordet. Mätt blir man ändå alltid. Och nöjd blir min svärfar ändå aldrig.
Barnen pratar bara julklappar och efter glöggen, jag lyckades köpa på IKEA, går nog vad som helst ner.
Känner att jag verkligen behöver dra ner på tempot. Har knappt hunnit yoga…eller i varje fall har jag inte gjort det med det sinneslugn jag faktiskt borde ha.
Nu måste jag springa iväg igen…barnen ska hämtas och sen har stora sonen sista karate lektionen innan Jul…
God Jul på alla som läser och många många yogiska kramar!!!!

3 reaktioner på ”God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s