ja ja jag hänger läpp

eller lite i alla fall. Inser ju efter att ha luftat det hela med mannen att det inte finns någon lösning. Det bara går inte att åka i väg på yoga retreat i juli då barnen är hemma. De behöver ju fortfarande ha någon som håller lite koll på dom. Fixar mat och sånt…eller hjälper dom åtminstone.
Fast drömma kan jag ju. 
Hit ska de på min yoga skola. Vackert är det. 
Så jag sitter lite och suckar så där. Bara lite, för jag tycker ju om att vara med mina barn. 
Nåja, vad är väl ett yogaretreat i Toscana?
Kanske hörsammar universum mig på något vis.
Fast gör det inte det så blir det nog bra ändå.

8 reaktioner på ”ja ja jag hänger läpp

 1. Hade bestämt mig för att åka på retreat jag med men insåg att jag kom hem samma dag som min största dotters konfirmation…. Nu letar jag efter ett nytt retreat:-). Kram

  Gilla

 2. Åhh Marika.. Allt har sin tid och det vill du inte höra 😉 Jag är ute på andra sidan när mina kids inte behöver mig varje dag eller ens varje vecka men det har sina sidor..Jag åker bort i sommar, länge och flera gånger men det var också en vånda att ta det beslutet fast jag kan….

  Gilla

 3. Antar att det alltid kommer att vara så här.
  Man får helt enkelt packa ner den där våndan och åka i alla fall…eller nåt…
  Tack för dina ord!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s