2 reaktioner på ”Om ni undrar varför jag är vegetarian…

  1. När jag jobbade på koloni för 30 år sedan så var det ett år en grupp med barn som precis anlänt till Sverige, de var assyrer. De såg på allt som mat… När vi fiskade så rensade de fisken snabbare än någon jag sett och när vi hade ”gulliga” kaniner frågade de när vi skulle slakta dem! Jag tror barnens frågor kommer från hur livet sett ut, om vi är priviligierade att välja eller inte.

    Gilla

  2. Helt säkert är det så.
    Min farmor tyckte att jag inte var klok som bara valde bort så där. När hon var liten fanns inte så mycket mat. Det var bara att äta det man fick…om man fick något…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s