Packa upp och packa ner

När alla andra börjar jobba och gå i skolan tar jag mitt pick och pack (ungar inkluderade) och åker till Sverige.
Alltid motströms.
Jag avskyr att packa väskor.
Det har ni säkert hört förr.
Skulle vilja bara ta biljett, pass och tandborste och dra.
I detta fallet är tandborsten det enda jag inte behöver ta med.
Den ligger och väntar på mig hemma hos mina föräldrar.
Jag packar alltid fel.
Alltid.
För mycket eller för lite.
Helst för mycket.
Ofta för mycket av sånt jag alls inte behöver.
Nu sitter jag och funderar på om jag inte tänkt för kallt.
Var gjorde jag av kortbrallorna?
Visst la jag ner ett par…
Visst gjorde jag det!?!
Äh, det får bli som det blir.
Nu åker vi snart.
Ska bara få ihop mig.
Igen.

4 reaktioner på ”Packa upp och packa ner

  1. Vet du, jag känner precis samma som du för packning. Det här med att jag liksom tror att jag måste vara beredd på alla sorters väder och vad som kan hända. Tar alltid med mig för mycket och det är sällan det blir helt rätt. Förut skämdes jag för att jag kom med störst väska men nu struntar jag i det, jag tar med mig det jag vill ha. Senast vi packade och jag stönade över allt jag ville ha så sa min man; – ta med dig allt du vill ha, det gör väl ingenting! Så det gjorde jag och det kändes skönt även om hälften aldrig användes! Kram och välkommen till Sverige!

    Gilla

  2. Trevlig resa! och det är kallt här, 14 grader..Kortbyxor kanske inte behövs! På senare tid har jag börjat packa för lite, men hur tänkte jag att dessa kläder skulle räcka hela veckan? liksom.. KRam

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s