Känns som måndag

fast det är tisdag.

Mannen fyllde femtio år igår . Jag hade bjudit in kompisar och svärfar hade valt restaurang.

En överraskning blev det fast jag glömt en vän. En viktig vän, som bjöd oss alla fyra på sitt fyrtio års kalas i november.

Hur kunde jag göra det? Vad är det för fel på mig, som gör så här? Ska jag någonsin kunna göra saker och ting som de ska vara?

Presenten blev också en överraskning. Fast inte så glädjande som jag hoppats.

Jag vet också att jobbsituationen inte är sån att man bara kan sticka iväg och dyka fast man helst skulle vilja göra det. Trodde någonstans att det skulle bli emottaget som en hoppönskan. Min ihopaskrapning av resurser blev till ett litet knytt som bara vill gråta.

Fast Maten var god. Vännerna glada.

Ändå känns något lite beskt.

Så här får man väl inte sitta och tänka, säger jag till mig själv och snyter mig för tioonde gången på en kvart…hostar till och inser att jag är förkyld.

Jamen då så, då är det väl bara det att förkylningen gjort mig lite dimmig.

Visst blev det bra.

Jag har nog missuppfattat allt.

Så skickar jag ett meddelande till missade kompisen.

Han antar min ursäkt och vill gärna festa med oss mellan jul och nyår.

Fast han vill ha dubbla ransoner.

Klart han får.

3 reaktioner på ”Känns som måndag

  1. Instämmer med föregående talare och kan tillägga att sedan jag bokstavligen började visa långfingret (åt dem jag vågade, haha) åt allt jag förväntades eftersom jag 1. är kvinna 2. alltid hållit reda på saker så ingen annan behövt det 3. är Fröken Pedant, så har det lättat. Nu skäms jag inte längre och rycker bara på axlarna om något, eller någon!, saknas.
    Amen och kram ♥

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s