Det finns en hen

som hatar mig.

Denne hen kanske inte hatar mig bara för att jag existerar, men helt säkert för att jag öppnar käften, stör hens lilla lilla värld av blommor samt när jag försöker få ordning.

Jag avskyr ordet hen. Dock passar det ypperligt i detta fall.

Hens energi dränerar mig. Ofta blir inga ord sagda…eller de blir sagda bakom min rygg. I smyg. En son berättar. Magontet smyger på mig igen.

Mannen drar iväg mig. Fullständigt drar mig baklänges från sortering  och ut på äventyr. Först blir jag arg. What da fu…! Han kan aldrig sitta still och vara snäll. Klia magen och ha det bra medan jag far fram som en ångvält.

Sen förstår jag. Det är bra att han är med. Annars skulle jag gå under.

IMG_20171228_163757_20171229091923104.jpg

 

4 reaktioner på ”Det finns en hen

 1. enaningomyoga

  Haha ångvält har varit mitt första namn! Du är inte ensam, det vet du nog. Kram på dig!

  När jag går in på din blogg så laggar alla dina inlägg, jag får gå via kommentarsrutan, annars kan jag inte se vad du skrivit. Vet inte om det beror på min dator eller vad det är, men det händer bara hos dig så något knas är det.

  Gillad av 1 person

 2. Ta hand om dig och din gubbe tar nog hand om dig också och dina barn ska ni se det glädjefylld i. Hen och andra elaka människor ska du ignorera. Tänk att de förstår inte bättre och det är hen som mår dåligt inte du. Styrkekramar till dig från mig.
  /Annemor

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s