Jul eller så…

den bara rusar förbi. Medan jag och mannen försöker få ihop allting och glömmer ta bilder och det regnar och blåser ute. Lera och åter lera. Söndertrampade äpplen som hamnar på golvet i hyrbilen, men vi bestämmer att det får vara bra så.

Varje år känns det som julen går fortare och fortare. Julafton flimrar förbi och är långt ifrån så maratonlång som man tänkte när man var liten. Ett tu tre så är det över. Igen.

Sover till åtta på juldagsmorgon…orkar inte gå upp förrän halv nio. När hände det sist?! Tonåringarna har bråkat samt pratat i telefon till långt in på natten tills jag snäste åt dem. Allt är lyhört här. Förstår dåligt det där nattsuddandet. Jag är gammal och trött.

Alltså blev det ingen yoga i morse. Däremot blev det promenad med min far till kyrkogårdarna för att tända ljus. Promenad med mannen för att stilla kliet som sätter in hos honom då han är alldeles för stilla för sin smak.

Nya strängarna kom på gitarren och den blev stämd till slut. Sega jag fixar det till sist.

I morgon åker vi till min faster för en stunds skogsandning…om ovädret tillåter.

Kanske att jag får ihop lite bilder då.

 

IMG_20171224_080304.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s