Tisdagsbild

Har börjat ta bilder mera på mig själv. Först tänkte jag för att ”se hur jäkla sned och puckelryggig jag är”. Elaka jag liksom ville sätta in kniven i mig själv och vrida om ordentligt. Varför? För att min familj inte funkar som den ska? För att min trädgård visar sig vara ett problem för de som har garage under? För alla Roms gatuhål?

Vet inte varför jag hela tiden ska hacka på mig själv för. NU, får det vara slut med det!

Bilderna ska hädan efter bara syfta till att se mig själv utifrån och kanske hjälpa till att korrigera både min verkliga snedbild och den falska diton.

Så medan jag pedalar på våran motionscykel får ni denna bild till livs som egentligen är från söndagmorgonens yoga. Och om ni undrar om jag verkligen yogar med alla de där personerna i bakgrunden så är detta med sanning överenstämmande.

IMG_20180311_070714.jpg

2 reaktioner på ”Tisdagsbild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s