Imse Vimse

Ser den svarta lilla pricken på väggen bakom min yinyogalärares rygg. Den kryper snabbt upp mot taket och fortsätter längs hela dess mitt för att sen krypa ner någonstans vid dörren. Det är inte meningen att jag ska följa en spindels gång i livet nu utan jag borde gå helt in i mig själv med stängda ögon. Något har gjort att jag öppnat ögonen. Kanske skulle jag bara kolla in vad hon där framme menade med att sätt höger ben där och bla bla bla.

På natten drömmer jag om att jag måste städa men finner en låda full av små små spindlar.

Då bara måste jag gå till Solöga och se;

Du tjänar på att ta det lugnt just nu.

Min gåva till dig är att ha tålamod.

Att vara tålmodig som en spindel. Jaha, kanske det ja.

pexels-photo-276271.jpeg
Bild lånad från nätet…ha ha ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s