Saker som tydligen måste upprepas

  • Min resa till stora, nödvändiga men skrämmande sjukhuset. En resa där jag förvisso ser vissa skönhetspunkter som; nedgången till busstationen efter tunnelbanan där konstgjorda sjön skymtar fram och statyerna som jag tror är…kanske Sankt Gallicano (dock har jag ej hittat något som ger mig stöd för det) och Jesus (så står det i det jag kan förstå av latinet) med en fisk i hand.

20181030_095846758583117.jpg

 

  • Jag ammar bebisar = han sover. Jag vyssar bebisar som är klarvakna mitt i den mörka natten = han sover. Jag väntar in tonåringar som jag tror har dött under natten, på soffan medan jag sover fem minuter här och fem minuter där = han sover.Dagen efter måste han sova för han har sovit såååå dåligt i alla ovanstående fall…ja jo, kanske behöver jag också sova…om jag vill.
  • Kör en son till köpcentrat för att köpa massor av brallor. Kommer därifrån med ett par som jag måste rallytvätta sen, utan värme och utan torktumlare, för att han inte har något att sätta på sig. Detta gäller för vilken son som helst i denna familjen.
  • Jag vet att jag är frisk. Min hosta beror på den eviga vätan som i sin tur beror på regn och frånvarande lägenhetsvärme. Ändå lyckas läkare pricka in något som är fel. Ge mig mera undersökningar att göra. Öka min oro så att även ryggont ingår och blir cancer som sprider sig i hela kroppen.

 

 

 

 

3 reaktioner på ”Saker som tydligen måste upprepas

    1. Folk fick träd på sig och dog. Just nu har vi paus men hör att på andra ställen drunknar folk i vatten. Detta är inte normalt. Klimatet har förändrats fatalt. Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s