Roliga söner del 2

Kämpar hårt för att det inte ska bli bara det negativa man ser hos två bakåtsparkande unghästar.

Tar den ene med till läkaren för att få ett certifikat så att han kan skriva in sig på boxning igen, som han säger att han vill göra, samt få recept på antihistaminer till honom. Vi får vänta länge då det är, av någon anledning, knökfullt i väntrummet.

Efter en timme säger sonen att; ”du mamma, vi kan väl producera antihistaminer själva. Vi har ju sett på Breaking Bad hur man gör metamfetamin då kan man väl lätt knåpa ihop lite antihistaminer också. Så behöver vi inte sitta här i evigheter.”

Jag som tycker det är en otroligt rolig kommentar svarar med att; ” ja, och sen när du nu är läkare ändå så kan du ju skriva ut certifikatet till dig själv med.”

Kul, fast vi väntar ut läkaren ändå.

Den andre sonen som spenderar dagarna i sängen eller framför något spel sitter i soffan när jag rättar till ett mala som kommit på sned på min Ganesha. ” Rättar du till destruktionens Gud”. Jag vänder mig mot honom och rättar honom. ”Instruktionen.”

”Precis, destruktionen.” Svarar ungen som alltså aldrig öppnar en skolbok och så fortsätter han med sitt viktiga spel som om inget hade hänt.

Samme son åkte med sin pappa på en utflykt igår. På ett ställe i skogen fanns stora blommande buskar. Massvis med bin surrade och vår son vägrade gå förbi. Äckliga insekter vill han alls inte befatta sig med. Varför ska de finnas överhuvudtaget? Maken förklarar det som sonen alldeles säkert vet. ” Men varför kan man inte använda provrörsbefruktning istället då?”. Ha ha ha! Bra fråga.

Ja, kanske blir de komiker. Åtminstone på hemmaplan så är de det.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s