Trött

Har sovit sååå dåligt i natt.

Går och väntar igen. Ska få medicinen på fredag men får inte ta den förrän på måndag för läkaren.

Om något skulle strula vill han inte att det ska hända på helgen.

Logistkt!

Fast jag längtar ju till dess. Jag inser att det inte kommer att ske ett mirakel och all svullnad och alla svårigheter bara försvinner i ett huj. Ändå längtar jag efter att påbörja det hela.

Har halsbränna och hosta och magen trycker på igen.

Eländigt.

Tycker faktiskt synd om mig själv. Försökte med allt igår kväll men det fick bara till följd att jag spydde. Sen sov jag som sagt som en kratta. Vaknade typ en gång i timmen. Gick på toaletten utan resultat. Somnade om men vaknade av det där brännandet igen.

Mediterade med öronpoddarna till ett mantra. Tappade ena långt in under sängen och fick låta den vara där. Ska fan krypa på alla fyra med ett illamående from hell.

Jag förstår inte riktigt varför jag ska ha det så här.

Är jag så dålig på att ta hand om mig själv?

Har jag lagt ner för mycket tid på alla de som finns runt mig och bara bypassat mig själv?

Eller så är det bara livet som är så sketet…

Ja för jag vill faktiskt minnas att jag hade tagit tag i mitt eget välmående.

Det hade jag.

3 reaktioner på ”Trött

 1. Enaningomyoga

  Förstår att du vill påbörja din behandling så snabbt det går.

  Något som tröstat mig många gånger när jag råkat ut för bakslag i kroppen, skador och problem, är Björn Natthikos ord;
  ”En förvånansvärt vanlig och mycket olycklig missuppfattning i andliga kretsar är att andlig framgång leder till fysisk hälsa. Alla har vi fått ett tillfälligt skal. Alla skall förgås. Har du tur så får du åldras i ditt. Ett privilegie inte alla förunnat. Om kroppen kunde tala skulle den hela tiden säga; Du äger inte mig.”
  Du gör så gott du kan, sjukdomar är en komplex historia och har många delar. Slå inte på dig själv. Ge dig själv en kram för du förtjänar det när du inte får sova ❤

  Gillad av 1 person

 2. Jag tänkte precis detsamma. Slå inte på dig själv och skuldbelägg dig inte för att du är sjuk. Shit happends, så ser livet ut. Det finns hälsogurus som dör när de är 35 och kedjerökande, överviktiga personer som tycks leva för evigt. Var snäll mot dig själv, tyck synd om dig själv för det ÄR jättesynd om dig.
  Snart är det måndag och du får börja med medicinen❤❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s