Yoga kurs

Jag var på kurs i helgen. Underbar yoga kurs. Inspirerande yoga kurs. 
Vi är circa tolv stycken yogisar som ska lära oss att lära ut yoga till barn.
Det här var den första av tre helger som kursen ska vara.
Som jag har längtat. 
Det var kanske inget nytt jag lärde mig denna helg. Att barn inspireras med lekar och sagor är ingen nyhet för mig. Att du måste känna för det du gör för att det ska bli meningsfullt för barnen är heller inget scoop.
Ändå blev jag alldeles tagen.
Satt där och kände mig hemma precis som jag gjorde på Lärarhögskolan.
Njöt av att få skriva upp det jag hörde.
Rullade mig, som en gris i leran, i den fina samvaron likasinnade ger.
Hade roligt när vi gjorde de övningar som vi sen ska få barnen att utföra.
Det känns liksom bara; ja ja ja!
Köper böckerna E, som håller i kursen, skrivit. 
Längtar efter att få sätta mig i soffan och plöja igenom dom.
Känner verkligen att detta är för mig.

En reaktion på ”Yoga kurs

  1. Åh va glad jag blir. Jag har också haft yoga för barn, skrev en egen saga till det. Men det vore spännande att läsa böcker om det. Lycka till. jag är säker på att det passar dig perfekt, som har så mycket klok tankar och känslor kring barn. Och yoga förstås 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s