Koka soppa på en spik

 Lever gott. Äter, sover , yogar/mediterar, läser, solar, snorklar, badar mera och sen börjar jag om igen.
Internet är särdeles dåligt. Skriver och sparar för att ha till sen, när jag magiskt nog blir uppkopplad igen. Gärna med nerladdade bilder också. Tack kära Universum på förhand!
Under tiden bara njuter jag.
Kocken på det här hotellet är superbra på soppor. Det spelar ingen roll vad han gör den på; dinkel, blandade grönsaker, purjolök, tomat, spenat, linser… ja, jag tror till och med att en spik skulle duga för att han skulle kunna göra den till bästa gourmet soppan. Några få gånger är det  kött eller fisk i den. Då blir jag alltid lika besviken.  Som om han känt det skickar han mig en dinkel sallad. Utan skinka…ha ha ha!
Tror att jag vill gifta mig med honom…fast jag kanske borde se hur han ser ut först…
Jo…sen är jag ju redan gift förstås.
 

2 reaktioner på ”Koka soppa på en spik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s