De där två

på bilden. Bilden jag inte kan släppa. Någonsin. Läser om hur man har svårt att göra sig fri från saker som bär minnen.

Får skäll för att jag samlar på mig saker och har allmän oordning.

Det finns något vackert i oordningen, tänker jag. Att mitt i allt det osorterade hittar man den där gulddroppen. Som bilden på farmor och äldsta sonen. Farmor som skulle ha fyllt år igår…om hon fanns. Äldsta sonen som fyller 15 idag och finns i allra högsta grad. Det fyller mig med alla möjliga minnen och känslor. Allt huller om buller.

Jag vill skratta och gråta och dansa och plocka blommor och bara lägga mig ner med filten över huvudet och och…

Nyblivne femtonåringen…fast egentligen är han född på kvällen så…ger sig av på elevdemonstration.

Också ett sätt att fira sin femtonårsdag.

 

5 reaktioner på ”De där två

  1. Åh så fint med den bilden♥. Jag har också en femtonåring hemma men hon fyllde redan i februari. De är så små men ändå stora. Det är så sällan man får den där tiden att bara krama dem som man kunde när de är mindre.. Grattis till både dig och sonen. Kram♥

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s