Dagens tankar

Jag går omkring med tusentals funderingar och har säkert skrivit sådär 50 inlägg. Problemet är att de blev kvar någonstans i huvudet. Det är så mycket just nu. Någon här fyller femtio och det bör få en stor uppmärksamhet tycker jag. Sen slukar julförberedelser och skoldetaljer mig. Nej, jag gör ingen stor grej av årets storhelg men ändå tar den både kraft och tid. I princip blir det inget skrivet…eller jo, meddelandeknattrandet går varmt.

Just som jag borde skärpa mig. Blir galen och tänker att jag borde ha satt den där degen till lussekatterna i allafall, städat färdigt badrummet, fixat i trädgården, hittat sista julklapparna, svängt inom på stora pojkens skola och fixa till felet jag gjort i alla pappersvindarna som faller över en varje skolårsbörjan och som tydligen inte uppdagas förrän en tredjedel av året redan gått, skrivit dagens och gårdagens uppgift, kollat vad det är för fel på det här jäkla wordpressen som gör att jag inte kan kommentera på mina bloggerkompisars inlägg eller kanske borde jag ha flyttat tillbaka till blogger fast de vägrar ta tillbaka mina inläggen jag skrivit här…pust! Stopp!

Var var det jag läste att man ska ta en dag i sänder? Fumlar som en nybörjare med internet och inser att jag fortfarande inte har läst in mig på något om stället vi ska till efter nyår. Shit!

Vill krypa ner och gömma mig i jorden, precis som mina sköldpaddor. Komma upp någon gång i mars kanske. Ja, det blir lagom.

Eller så får jag bara se till att få något ordentligt gjort idag…

 

2 reaktioner på ”Dagens tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s