Yogar på bara…

Just som jag övertygat mig själv om att jag visst kan göra en hel del yoga även med ett brutet finger, måste bara anpassa den lite…låta bli handstående (som om det var en fast punkt i min practise ha ha!)…mera balans och andning…, då hoppar förkylningen på mig. Den som satt i tonåringarna och lurade, den bara störtade över mig där jag gick förbi lite utan skyddsnät.

Surt!

Skam den som ger upp så lätt tänker jag och kör racet ändå. Det går inte bara bra. Jag känner mig frisk efteråt. Detta trots att jag har min vanliga störoperatör vid min sida

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 reaktioner på ”Yogar på bara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s