Autumn leaves

Beskriv din höst med tre ord.

Regn regn regn (hoppas jag!). Här är alldeles för torrt efter hottaste sommaren på evigheter.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa är alla nystarter…eller som man tror ska bli nystarter… Jag har en hel massa såna ideer om hur jag ska ändra om och gör bättre och testa. Sen vet jag ju att det ofta stannar vid ideer. Men vi får väl se…

Det sämsta är att jag måste flytta inomhus med min morgonyoga. Tål inte fuktigheten och det är lite jobbigt att hosta hela morgonen sen.

Hur höstmyser du?

Ehm, svår fråga att svara på. Det är en så utdragen seg höst här där värmen kan vänta bakom busken på en igen liksom. Fläskar på med levande ljus. Älskar levande ljus. För mörker det har vi i alla fall på kvällarna så det förslår.

Hur ser din höstoutfit ut?

Jeans…om jag nu kommer i dem…eller så får det bli nya större jeans eller mysbrallor (har tyvärr gått upp i vikt…suck! Och något långt och säckigt som kan hänga ner över stora stor rumpan. (har svårt för att acceptera den trots alla roliga och häftiga överviktiga dansare på Instagram, tyvärr!)

Vad har du på TO-DO listan just nu?

Måla muren i trädgården. Det ska ju pimpas här med trädborttagning och nyplantering. Då kan man inte ha en ful mur ju. Nej minsann det går inte an. Började faktiskt idag och inser att det kommer att ta sin lilla tid. Det är dock ganska skönt att gå där och pensla med Skäringer & Mannheimer podden i öronen ( ja, jag snodde både listan och den ideen från Nina, det gjorde jag!) Grannarna får undra fritt varför jag skrattar för mig själv så att tårarna rinner emellanåt, det får de!


Bästa musiken för regniga dagar?

Glad musik…. Jag har ju alltid någon låt surrande i skallen. Av sig själv liksom. Har sedan en tid denna ;Aerial som bara kommit till mig av sig själv. Jag älskar ju Kate Bush och har även denna cd skiva, men den har aldrig hört till favoriterna. Så bara dyker den upp liksom från ingenstans. Luft. Att vara uppe och så fågelsång och skratt. Jamen, det passar mig alldeles utmärkt nu. Helt perfekt till regniga dagar med.

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?

Ser ingenting…eller jo, äldste sonen övertygade mig om att se Breaking Bad. Fast jag kan bara klara av den i väldigt små portioner. Den gör mig illamående. Antar att jag kommer att se den klart i höst. Antar jag…blev kanske inget bra tips…


Vad är den höstigaste maträtten?

Soppor vill jag ha till hösten. Soppor och grytor. Så då får jag strunta lite i soppmotståndarkommiten jag bor med och göra i alla fall. Ha ha ha!


Var hänger du helst under helgen?

I soffan. Alternativ på min säng. Omgiven av högar av böcker och hörlurar och allt som gör livet lite slappare. Om man inte kan hänga i trädgården alltså!

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

Jag ska till Farfa som ligger strax utanför Rom på en jobbretreat i slutet av september. Inte så långt och knappt två dagar långt, men helt okej.

 

Hur förbereder du dig för vintern?

Öppnar garderoben och konstaterar att jag borde köpa mig något nytt och sen stänger jag den igen och tänker ”vi får se”. Gillar inte vinterkläder.

En reaktion på ”Autumn leaves

  1. Hopplöst efter i bloggvärlden, men så glad att jag äntligen läser ikapp nu och får ta del av din höstlista! Javisst är Mia och Anna fantastiska, går inte att riktigt sätta fingret på vad det är som gör podden så otrolig – en sorts transparens och grym ärlighet. Bug och bock liksom!
    Kram och hoppas din höst blir vacker på alla sätt ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s