Skriva mera

Jag hade tänkt det. Men det blir så sällan som man tänker. Förstår inte det. Jag som koncentrerar mig så på saker för att försöka få till den där attraktionslagen. Förmodar att jag inte fattat ett jota.

Nåja! Mina dagar bara rusar iväg. Det är tonårsproblem, förnyande av id-kort, läkarbesök, tandläkarbestyr, olika problemlösningar, inpaketering av vår nya trädgårdsgång som fått nya gräsfrön mellan plattorna till småfåglarnas förtjusning. IMG_20171011_120307.jpgTrädgården som bara blir grönare och grönare.

Det är dit jag går när jag känner att jag håller på att gå under i to-do-listan. Att dra upp ogräs kan jag varmt rekommendera som meditationspass. I över en timme glömmer jag bort alla inlägg jag borde skriva, samtal jag borde ringa och besök jag borde boka.

Jag lovar er att det funkar. Efteråt ringer jag de där personerna jag inte hört av på ett tag. Skriver till en annan och nu nu sitter jag här och skriver mitt inlägg. Äntligen. Ja, faktiskt kan man dra bort en hel massa misstag och körningar fram och tillbaka, för att man inte förstått vilka papper man borde haft med sig, tillsammans med ogräset.

Och i morgon ska jag ta och rycka bort det där lärarsamtalet som jag inte alls vill gå på. Det ska gå det med.

3 reaktioner på ”Skriva mera

  1. enaningomyoga

    Att vara i trädgården är bästa kontemplationen för mig också. Attraktionslagen… tja du, en amerikansk framgångssaga med härliga new age inslag. Vem fattar egentligen? För skulle alla dessa människor befinna sig i krig som gör det? Skulle alla dessa kvinnor bli sexuellt trakasserade och människor utsatta för brott som blir det? Listan kan göras oändlig. Att önska är något att tro att man ska ”beställa” frid och annat är något för mig ganska scary. Och ja, jag tror på tankens kraft när det gäller ens egen sinnesro, men däremot att önska sig allt möjligt, det känns så främmande för mig. Stor kram!

    Gillad av 1 person

  2. Att få stå med ändan i vädret i trädgården är helt klart meditation. I alla fall för det mesta. Ävenom jag, liksom Ulrika, kan bli stressad av det också ifall det växer mej (bokstavligen) över huvudet 🙂
    Kram och läser dina funderingar ♥

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s