Gah!!!

Finns inget annat ord att säga det på.

Går till posten då de insisterat på att jag ska gå dit och prata något som jag knappt visste att jag hade. Tiden är 11.30. En dam är redan inne i konsultbåset. En annan dam upplyser om att vederbörande suttit där inne en timme. Står lydigt kvar. Jag har ont i magmunnen och känner mig allmänt simmig. Det finns inga sittplatser kvar. Innan jag traskade hit var jag och hämtade urinprov jag låtit min son göra. De gör mig både glad och ledsen samtidigt. Måste gå till skolan också. Måste skriva ett brev till skolan om att sonen åker till Sverige med oss den 22 andre och därför inte kan vara i skolan sista dagen innan jullovet. Bevisa i förväg att han inte skolkar. Måste handla lite pill till julen. Måste fixa inför mannens födelsedag. Det ringer i mina öron. Vill bara ligga ner, helst med världens tjockaste filt på mig. Dricker lite vatten. Efter en kvart kommer postkvinnan ut, men bara för att hämta mera papper. Papper och papper fast det snart står 2018 på kalendern. Kontot har vi digitalt. Fasiken med! När tjugo minuter gått och samma person sitter kvar där inne går jag. Vinglar hem för att se om jag kan styra lite från min dator istället. Innan sängen tar emot mig.

Jag kanske har dåligt med tålamod. Jag är förmodligen alldeles för petig med tider. Men posttanten ringde mig flera gånger då jag inte svarade omedelbart för att jag var upptagen med min privatelev. Trodde att det var något viktigt. Inget som man låter en kund stå och kännas sig uppläxad för.

Hon får ringa mig igen. Om hon måste. Annars kan hon låta bli.

IMG_20170625_064413.jpg

En reaktion på ”Gah!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s