Nyknådad

Händer som knådar, trycker, bankar. Jag ligger konstigt nog bekvämt på den där sängen med hål för ansiktet i. Det brukar alltid kännas fel någonstans. Inte den här gången. Kanske för att tjejen som masserar mig lagt mina armar i en, som jag först tänker, konstig vinkel. Möjligen är det för att hon knökat in en handduk under min panna som jag skulle kunna sova så. Tankarna går till min chef, som bott tre år i Thailand, då hon kryper upp och trycker ner mig med sin kroppstyngd. Jag som trodde han skämtade som vanligt när han talade om en ordentlig thailändsk massage där de är uppe och går på en. Ha ha, där fick jag allt! Detta flyger genom min skalle när jag tappar andan då tjejen är någonstans vid bröstkorgshöjd.

Ingenting är som jag är van vid i denna min första erfarenhet av thailändsk massage.  Det är skönt och gör ont samtidigt. Ibland hoppar jag av smärta. Ibland faller jag ner mot värme dynan i ett fluffigt moln och vill ligga kvar for ever inbakad i handdukar.

Hon vet vad hon gör. Mina lår får sig en rejäl omgång. Nacken skakas om. Mina fingrar på vänster hand dras ut och armen får dränering. Däremot rör hon lätt högerhandens fingrar där mitt skadade finger sitter.

Vi går därifrån, mannen och jag, mörbultade men nöjda. Mot indiska, för oss, nya restaurangen.

Synd bara att inte jacuzzibassängen funkade på detta fina ställe, som vår kompis gjort i ordning. Riktigt synd!

IMG_20180127_190836.jpg

En reaktion på ”Nyknådad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s