Goda råd till mig själv

 • Aldrig gå och lägga sig hög på adrenalin. Särskilt inte om den galna, improviserade, sena kvällshämtningen också var iskall och man därför har fötter och händer som inte tinar i en handvändning. Lägger man så till öron som piper och en trumhinna som låter Massive Attack  förstår även en bebis att man är dömd att ligga sömnlös både länge och väl. Snarkningarna från höger sida och smårökarna underifrån ( en hund som glömt sig själv kvar, vilket han aldrig brukar) och hämtningsobjektets hosta som ekar i rummet intill gör det hela till en mardröm. Man kan försöka med hela sig själv att övertyga sig om att detta är vad det innebär att leva familjeliv. Att vi vill varandras väl och framgång. Men måste det verkligen betyda att man, när man äntligen hittat en kortserie på tv som man gillar måste missa slutet?
 • Inte sitta kvar i lotusställning och tro att om man bara kör ett OM till så kommer allt att lösa sig och någon kommer att sluta ljuga bara av att höra hur intensivt vackert jag får till det i mina chakran. Vederbörande hör det inte alls utan har redan struntat i skola, mig och allt annat utom en handfull kompisar och det enda jag hör är ytterdörren som går igen så att väggarna darrar.
 • Sluta inbilla mig att man kan lära en gammal hund sitta. Inte ens med rätt godisar funkar det och jag får bara en besk smak i munnen när jag inser att vissa har blivit kallade för idioter och löjliga prickar, igen, trots att jag ansträngt mig och smörat på med gottigheter.
 • Lägga av med att tro att jag ska rädda världen. Kan ju inte ens hjälpa mig själv…
 • Aldrig tro att man kan få sitta kvar och skriva i lugn och ro bara för att hunden är både kissad och bajsad sen första morgonturen. Inte förstår han att jag inte ” sitter till ingen nytta alls” utan faktiskt är kreativ.
 • IMG_20180304_083027.jpg

 

2 reaktioner på ”Goda råd till mig själv

 1. Anonym

  Känner igen det där med hunden och så tonåringar som inte går att kontrollera, det är bara att ha tillit och tro att allt ordnar sig. Kram♥

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s