Jag ”bakar”.

Skrev om varma havsdagen som förvandlades i syndaflod och kyla.

Ni kanske inte märkte det men jag klippte ju ihop två dagar. Det var förvisso varmt och soligt på söndagen innan vattenbomben slog till men det var på lördagsmorgonen vi var vid havet. Busig jag kan vara ibland utan att märka det själv.

Det var hursomhelst en galen dag i söndags. Det ser man på bilden mannen tog i trädgården. Hagel som ser ut som en snödriva.  Efter 25 graders värme.

img-20181021-wa0003804239945.jpg

Idag är det onsdag och jag har i princip skrikit mig igenom två dagar…inte hela dagarna kanske…men ändå.

Blir man hög av att skrika? Ja, jag tror det. Känner mig berusad. Går omkring yr och omtöcknad.

När jag tror att allt  vänder så kastar någon granater på mig. Jag vill gärna lita på folk. Faller för hundögon (nej, denna gång sitter de inte på min fyrbening!) och så blir jag lurad igen. I mitt eget hem. Saker jag ber om att de ska göras blir inte gjorda. Tjänster jag ber om blir inte bönhörda utan kastade tillbaka på mig.

Ledsen och besviken funderar jag på om det inte kanske är jag som är det stora problemet.

Släpper nu. Skiter i det. Vill ni ha något av mig får ni knacka mer än en gång. Jag kommer inte springande på en gång. Jag packar inte ihop hund, liv och mina känslor i ett paket och lämnar bort för ens en sketen vecka.

Nä, ni får allt ta och komma med ordentligt krut om ni vill ha mig till något. Nu gör jag sånt jag vill göra. Typ yoga. Det ska dämpa mitt skrikande som bara gör mig hes.

Och om ni undrar vad; kan jag bara säga att jag har bakat ihop lite problem igen.

En jäkel på att baka med ord. Tänk om jag vara lika bra på att baka bullar. Då ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s