Ibland tar man rätt beslut

Jag  väljer att följa med mannen , då han ska dyka, framför att planera om jobb och sortera i röran. Då får jag en underbar morgon med hav och sol. Känner mig tillfälligt fri från orosmoln och vi lyckas även äta lunch med båda sönerna efteråt. Utan att bråka.

20181020_094144580405630.jpg

På eftermiddagen ser jag av en slump att det finns tre nya rosor i min trädgård. Då bestämmer jag snabbt att ta in dem. Samtidigt plockar jag undan ljusslingan som drivs av solenergi. Det kommer väldigt lite sol i vår trädgård i oktober och ljusen blinkar bara till lite slött på kvällen. Städar även bort bi- och sköldpaddevattnet. Alla verkar sova ändå.

20181021_123221484302000.jpg

Det visar sig på kvällen vara alldeles utmärkta val. För vid sjutiden bryter allting loss. Mullrandet och blixtrandet från åskan har hållit på en lång stund så hunden ligger redan gömd bakom en dörr.

Medan jag talar i telefon med min far vräker regn och hagel ner över vår trädgård. Det ligger drivor som ser ut som snö kvar länge sen. Bilar seglar på riktigt omkring i kvarteret som verkar vara en enda stor sjö.

Vilken tur att jag även bestämde mig för att inte lyssna på min mans tankar om att köra en tvättmaskin. Där vi brukar hänga tvätt är det dyblött och fullt med blad från våra och grannarnas växter.

En reaktion på ”Ibland tar man rätt beslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s