Fem saker att vara glad för;

Läser hos Annika om blodmånen och månförmörkelsen. Jag ser inget av den pga regn, men sover dåligt. Så nog känns den alltid. Man ska skriva ner fem saker som är positiva varje dag, står det. Ja, det är nog inte så tokigt för mig just nu. Behöver en påminnelse. Så då gör jag det;

  1. Jag har hittat tillbaka till mitt handarbetande jag.
  2. Jag har vänner som ser bakom sakerna och ”flummar” på för fullt. Det hjälper mig.
  3. Min äldste son är förälskad.
  4. Min trädgård är grön av allt regn.
  5. Hunden. Han tar mig tillbaka ner på jorden. Alltid.

2 reaktioner på ”Fem saker att vara glad för;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s