Dagens tankar

Om jag hade ett heltidsjobb; skulle jag kunna sitta framför min jobbdator och i en paus och köra Pet Rescue Saga med ena handen och svara i telefon med den andra att jag tyvärr inte kan… komma på ett möte i skolan igen/köra en son hit och dit/vara nervös för att sönerna inte ska komma i tid eller ens gå dit de bör/få handla ditten och datten eftersom jag ändå bara är ute och dräller med hunden/utläsa gasräknaren/hänga tvätt (fast det kommer man nog aldrig ifrån)/sitta i husläkarekön för hela familjens räkning…pga mycket viktiga möten och arbetsuppgifter.

 

Tur att jag inte har ett heltidsjobb; kan istället oroa häcken av mig/skrika på söner så att det ekar/göra av med pengar jag knappt har och sen inte förstå hur det hela gått till/springa på allsköns kontor för att försöka hjälpa och sen bara få all skit över mig eftersom jag gjort allt fel, för mycket eller för lite.

Fast det allra bästa med att inte ha ordentligt med jobb är ju att jag kan sitta i solen efter lunch och jäsa och låta all ilska rinna ner i gräset tillsammans med svetten.

Ja och så kvalitetstid med hunden…fast han vill gå ut igen nu…eftersom jag ändå bara sitter framför datorn och dräller.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_dfee.jpg

3 reaktioner på ”Dagens tankar

    1. Nej, det är inte ursäktat vad jag än håller på med hemma. Man tycker att jag kan släppa det och fara iväg. Inte lika viktigt. Kanske hjälper jag till där att göra det så. Har börjat försöka hitta på att jag är rysligt upptagen…utan att få samvetskval. Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s