Hjärtan

Jag vill bli en kärleksprofet.

Sprida sköna känslor och empati.

Går en kurs online där man talar om undervisning med känsla.

Mediterar varje dag.

Saker och ting måste förändras. Till det vackrare.

Och så gör jag något som man inte får.

Köper den där blomman jag tjatat om, i Sverige. Efter att ha köpt frön via internet vilka kom som ”naglar” och fick mannen att göra  stora ögon för. Vet ej varför de var tvungna att ljuga. Vet bara att det inte blev något av mina planteringar. Inget kom upp. Så i påsk gjorde jag något man inte bör. Jag köpte en växt. Fick min far och min systerdotters hund med mig hit. Packade in den ordentligt och lade den i resväskan. Jag har aldrig förstått om man får det. Hittar en massa olika information.

Sen satt jag där på planet och tänkte att om de kände det nödvändigt att skriva naglar istället för Dicendra Spectabilis så kanske den klassas som illegal. Såg framför mig knarkhundar som hittade min väska och identifierade den med knark…ja, vad vet jag och sen öppnade de min väska och jag fick spendera natten i tullen.

Detta hände inte. Både jag och blomman kom hem.

Dagen efter planterade vi den i trädgården och nu blommar den.

Det är jag så glad för!

 

20190506_1347554310834858919734983.jpg20190506_1344308612475167697488548.jpg

3 reaktioner på ”Hjärtan

    1. Åh jag är ju lite rädd för att den ska tycka att det blir lite väl varmt här. Fast just nu är det kallt så det förslår…man kan inte tro att det är maj.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s