Mina tjänster

Jag har aldrig använt mitt kön för att få som jag vill. Aldrig någonsin har jag gått med på att använda min kropp till saker eller till mina söners fördel. Ryser av bara tanken på dem som går med på att stanna kvar i chefens rum efter jobbets slit för att ” jobba över” och sedan få en bättre position. Nu har jag ju inte heller fått dylika erbjudanden…eller jo, men jag backade ur vid första handtryckningen som blev lite mera än just en sådan.

Så hör jag mig själv säga till en kompis att: ”om jag inte får ett positivt/negativt svar av studievägledningstanten snart så går jag dit och erbjuder mina tjänster”. JAG. MED EN KVINNA. I hela mitt liv har jag aldrig fantiserat om att vara på det viset med en kvinna…

Efter att jag sagt det med en lätt rysning och min kompis skratt börjar jag tänka att jag ; 1. har sjuk humor 2. är sjuk i skallen 3. går emot metoorörelsen och allt det jag tror på 4. inte ens kan säga detta till mannen som a) får spatt b) kanske till och med vill följa med för att se på.

Efter att ha väntat ett vecka utan att hon ringer tillbaka (maken sa så…att hon aldrig skulle ringa tillbaka…pfff…han litar inte på min charm…äsch, det gör inte jag heller) åker jag på vänners peppande dit. Piffar till mig och tvättar armhålor och sånt. Säger inget till maken för att han inte ska inledas i frestelsen. Här ska användas ”kvinnlig urgammal list”.

På skolan finns bara en, tror jag, vaktmästaretant och en sekreterare. Ingen av dem i ledningen. Till råga på allt hittar de inte min sons ansökan. Snopen går jag där ifrån. De lovar att ringa så fort de hittat allt som jag vet att jag har lämnat in. Skolan börjar först på måndag.

Om jag erbjöd mina ”tjänster”? Nej, det var inte rätt läge. Kanske är jag inte rätt person heller…

En reaktion på ”Mina tjänster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s