Sur

Hittar inte tubhalsduken jag virkade förra året. Jag var hundra på att jag hade tvättat den och lagt ner den i lådan där jag har alla halsdukar. Jag var bergsäker på att jag såg den när jag la ner allting i flyttlådor inför inflytt av nya möbler. Jag kan lägga handen på eld på att den var där när jag lade tillbaka allting i den nya garderoben.

Ändå måste jag ha haft fel. För den finns ingenstans.

När jag ska packa för att åka till Sverige innan jul är den borta. Putsväck!

Jag rotar igenom även barnens garderober omattifall. Massor av gånger. Hittar annat som jag inte alls ville veta och som gör mig ännu surare och ledsen med. Kastar skitet jag hittat. (jag vet så gör man inte och kanske har någon tyckt att min halsduk var skit, men ändå)

Har letat  på alla ställen som jag brukar lägga saker ”att laga” eller som på något vis behöver extra omtanke, utan resultat.

Surheten blir allt svårare att dölja. Mitt ansikte ser ut som ett mycket torrt russin. Kompisarna tror att det är familjen och jo, till viss del har de ju rätt. Någon har uppenbarligen gjort av med min halsduk.

GRRRRR!!!

Fryser inomhus då värmepanna som värmt hela huset i över 30 år har lagt av.

Förmodligen blir det ingen mera värme i vårt hus denna säsong. Ute blåser det kallt.

Så kommer minsta sonen traskande. Han hittar inte sitt ID-kort.

Kan man bli surare än så här?

wp-1548770479918208322716088839312.jpg

En reaktion på ”Sur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s