Ja ja ja!

Ni som brukar hänga här inne kanske minns att jag smugglade ett löjtnanshjärta från Sverige. Kanske minns ni också att maken fick rycka in och livrädda min stackars blomma från våra elaka sköldpaddor.

Så han byggde in den i skyddsnät och våra paddor rultade runt med lång nos. Sen kom hösten och min fina blomma torkade ihop till ingenting. – Den är död, sa min cyniske man. – Det är den inte alls, sa jag som vill tro gott, fast jag inte ens trodde på mig själv.

Så har jag gått där och tittat ner i nätburken. Inget har verkat hända. Maken satte igång bevattningen då det började verkar varmt ute. Och så idag….hör och häpna!…finns det ett litet hjärta där.

Sååå enormt glad jag blev.

Jag behövde verkligen det där extrahoppet nu.

Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Något min farmor alltid sa och slängde upp några kanelbullar till på fatet när jag kom instruttandes genom dörren.

Det betyder ju att tillsammans så fixar vi detta. Även om det ser illa ut emellanåt.

wp-15858352449021858188645600796358.jpgwp-15858352690327747089952019739977.jpg

En reaktion på ”Ja ja ja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s