Tisdags gnäll

Jag vet så väl att det är svårast för min son.

Att han inte fixar det där med att anmäla sig till en kurs via nätet bara sisådär.

Jag vet förstås också att han gjorde en massa kurser för Amazon för ett tag sedan. Helt själv.

Då antar jag ju att han är i panik då han går bet på en sketen truck kurs. Två gånger.

Håller i mig hårt och biter tungan för att inte skrika. Om jag skriker nu kommer med all säkerhet grannarna att ringa polisen. Ett avgrundsskrik från en orolig mamma är värre än värst.

Gråter gör jag när han gått iväg till sin farfar. Jag är bra på att gråta. Doktorsavhandlingen ligger väldigt nära där känner jag.

Sen blir jag arg på mig själv. Har både mediterat och yogat idag. Småpillat i trädgården med.

Ändå kan jag inte hålla ångesten på plats.

Nåja, det går kanske bättre i morgon. Fast jag har inte förstått om jag måste köra honom till det där stället de håller kurserna på eller inte. Hade lite andra planer…nåja, vi får väl se.

4 reaktioner på ”Tisdags gnäll

    1. Han sökte jobb på Amazon. De kontaktade honom och lät honom gå uttagningskurser online. Sen blev det tyst. Han vill jobba som lagerarbetare. Det är större chans att han får göra det om han har truck-körkort. Jag misstänker dock att han är rädd att han inte ska klara det. Vägrar ta vanligt körkort. Typiskt om man har koncentrationssvårigheter som han har men vägrar erkänna. Detta är mycket mera komplicerat än jag är kapabel att beskriva. Hur som helst har han bett mig köra honom dit (utanför stan) i morgon. Tur att jag inte jobbar i morgon! Ha ha ha!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s