Jag har en dröm

Plöjer dokumentärer om folk som startat bondgårdar, bi-odlingar, omhändertagande av skadade djur för att sen låta dem fungera som terapi för barn och ungdomar som har stort behov av kärlek och fantastiska naturdagis/skolor där barn får testa sig fram och själva söka lösningar. Människor som vill ha en bättre värld.

Att gå tillbaka lite i tiden men ändå framåt med modernt tänk. Gör om gör bättre.

Jag tänker att det är det jag vill.

Det där utopiska huset vid vatten som jag länge haft i mina tankar transformeras i ägg/grönsaksodlings/terapi…ja, jag fullständigt ballar ur och bygger en hel bondgård där alla får självdö i min famn efter att de levt ett liv i lugn och ro för jag fortsätter att vara vegetarian. Ändå har alla och allt en funktion. Att ge kärlek.

Min dröm börjar med den där marschen och slutar alltså, eller slutar och slutar…utmynnar mera…, i ett helt underbart hus vid vatten (hav eller sjö) alldeles intill skogen och långt ifrån störiga grannar (så yogisk är alltså jag!🤣)

En målbild i falurött och grönt med ekologiskt tänk.

Vet inte än, har inte bestämt, om detta ska ske i Sverige eller i Italien eller någon annanstans.

Vet inte om min familj kommer att hänga på detta eller bara be mig fara och flyga.

Detta kan ta tid. Detta måste få ta tid.

Känner att detta är möjligt. Genomförbart.

Men framförallt behöver jag lyfta och flyga iväg i detta moln just nu för att inte explodera.

En reaktion på ”Jag har en dröm

  1. Det låter helt fantastiskt, Marika! Låt det växa fram i tankarna, säg till dig själv och universum att det här ämnar du att göra så småningom. Det får ta tid, det är ingen brådska men idén finns där, och intentionen. Bågen är spänd, pilspetsen pekar mot målet och en dag bara måste du skjuta iväg den❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s