Låta gå

Jag har gått om tid innan taxin kommer morgonen då jag ska resa till Sverige. Ingen hund att gå ut med och därför sätter jag mig på mattan för att dra ett kort innan frukost och dusch.

Vargens kort. Träna på letting go. Precis det jag behöver. Inte kolla mobilen hela tiden efter tecken från sönerna. Inte gå loss på sånt som gått fel.

Släppa taget.

wp-1626703382847.jpg

Resan går bra även om det är milsköer. Alla ska till England och Skottland och då bokar man så klart Ryanair. Kollen på dessa resenärer är mycket hårdare än på oss som ska till Danmark. Dessutom kan de inte checka in online som vi gjort därför köas det vilt. 

 

På kvällen efter att ha landat lite i sånt som jag måste göra. Mitt rum är i dåligt skick. Allt behöver fräschas till. Men jag släpper det. Får ta det sen och går en promenad. 

Vid idrottsplatsen intill bondens gård hoppar ett rådjur. Jag står sen länge och försöker fota och filma. Det blir inget bra. Fast rådjuret stannar och tittar på mig. Länge. Vi är för långt i från varandra för att jag ska lyckas fånga den på en bra bild. Filmen jag gör visar absolut ingenting. 

Med lite fantasi kan ni kanske se den där i hjärtat jag ritat dit. 

wp-1626703357654.jpg

Sen kollar jag så klart Solöga; ”Bejaka kärleken i ditt liv” Min gåva till dig är att få kärleken att växa.

Letting go with love!

En reaktion på ”Låta gå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s