Nästa måndag ligger jag under en filt!

Måndagen var en dag att glömma.

Först kastade tanten på dagiset om hela min planering…inget så stort problem…men hon kom ju in igen och skulle filma sångerna och rörelserna till avslutningsuppvisningen. Kaos är väl det minsta man kan kalla det. Om man bortser från alla fel jag gjorde, glömde bort ord, hann inte med, så lade min högtalare av också. Den behövde laddning sa den. Kryssa i alla fel på den lektionen. Vann OS i kaos där.

Sen ringde de från en affär en bit bort och sa att kaffekannan jag beställt hade kommit. Efter lite överläggning med mig själv bestämde jag mig för att hämtade den omedlebart. När jag tog ut bilen ur garaget hörde jag ett märkligt ljud. Medan jag stängde boxen gick jag ett varv runt min bil men kunde inget se. Så jag körde till affären. Hittade parkering relativt snabbt. Fick min efterlängtade kanna och gav mig av hemåt. Vid en vägkorsning närmade sig en buss mig och pekade på höger framdäck. Jag vevade ner rutan och hörde att han sa; du har punktering! Stannade och googlade på däckverkstad. Fick köra runt bara. Tur där.

I mitt framdäck satt en stor bult. Han som fixade däcket sa att jag borde komma dit och kolla någon gång då och då. Jag hade, troligtvis, kört för länge med bult eländet i däcket. Efter att han hade reparerat det kollade han luften i de andra tre däcken också. Bakdäcket till vänster var nere på 1. Inte heller de på verkstaden kunde tro sina ögon när det satt ett litet spik i det däcket med. Hur i hela friden kan man liksom få till det på detta viset. Utan att ens försöka göra det med flit.

Så efter två lagade punkor tänkte jag att det var bäst att köra raka vägen och dra en filt över mig och bilen.

Så fick jag för mig att jag skulle betala en sak online. Som om jag inte precis sagt att det var bäst att lägga mig platt och låtsas att jag var död tills hela den där skitdagen var över…

Det gick bra. Såklart. Betala går väl nästan alltid bra utom när det handlar om kommunens veterinärkontor…fast det är en annan story såklart.

Sen fick jag för mig att kolla senaste transaktionerna. 7,29 euro för audible. Va? Jag testade 30 dagar gratis men insåg att jag är alldeles för disträ för att lyssna på hela böcker och därför sa jag upp skiten.

Därefter följde en hel eftermiddag med mail och telefonsamtal runt i hela världen. Tydligen var det en bok på engelska som krånglade till allt. Skit åt mig som testar gratismånader! En snäll kille på kundservice fixade så att jag blev avbokad även på den utländska avdelningen.

Ska sluta klicka runt med mina långa förbaskade fingrar!

Påminn mig om det!

Frågan är bara hur i helskotta en som samlar spik i däcken ska kunna köra hela vägen till Sverige utan att bli fullständigt galen.

Ja så gick tankarna i måndags. Dagen avslutades med störtregn.

Som en dekoration på bajsmåndagstårtan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s