Super Trouper

Ta in mer av sånt som ger mig energi är veckans mantra.

Musik tänker jag såklart.

ABBA är oundvikliga. Gladmusik för mig.

Så jag har dem som background medan jag skriver. Och vem vet om jag inte plockar upp gitarren igen…kanske. Väldigt mycket kanske förstås.

Yoga försöker jag bygga på. Det går lite lättare för varje dag. Det tar emot att ta sig till mattan. Som om jag var så skadad att min kropp bara inte vill. När jag väl är där och hostan lägger sig kan jag njuta. Gör saker jag kan göra. Resten får komma sen.

Natur, min trädgård får duga så länge. Fast jag längtar efter skogspromenader och sitta på en strand och supa havsluft. Går inte så länge jag behöver vara nära toaletten. Suck!

Handarbetandet, har några påbörjade/halvfärdiga virkprojekt liggande. Dags att ta itu med det. Ibland tar jag fram det och tittar på det och lägger tillbaka det i påsen. Bara att skärpa sig? Förmodligen.

Dansa, jag måste ju inte direkt hoppa loss och skaka järnet. Börja lite lätt. Hmmm på något sätt ska det också gå.

Ja, försöker sparka igång mig själv.

Så kanske beams are gonna blind me till slut iallafall.

2 reaktioner på ”Super Trouper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s